Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомиряни за адміністративні правопорушення заплатять майже 3 тис. грн. штрафів
 
7-04-2010, 16:03  Влада

Житомиряни за адміністративні правопорушення заплатять майже 3 тис. грн. штрафів

 
'Житомиряни

У середу, 7 квітня пройшло засідання Адміністративної комісії при виконкому міської ради. Протягом засідання було розглянуто 7 протоколів про адміністративні правопорушення мешканців Житомира. Серед них найбільш поширені – це несанкціоноване викидання сміття, встановлення лотків для торгівлі у непризначеному місці. А також розклеювання об’яв та оголошень у місцях, які для цього не призначені.

Реагування на дані дії з боку Житомирської міської влади передбачено ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Як зазначив голова комісії, заступник Житомирського міського голови Ігор Гундич «Ми намагаємось в першу чергу пояснювати людям, як потрібно робити. Саме тому на перший раз ми давали мінімальні штрафи з передбачених Законом».

Діюче законодавство встановлює штрафи за адмінправопорушення від 340 до 1360 грн. для громадян та від 850 до 1700 грн. для юридичних осіб.

Всього на адміністративних правопорушників сьогодні було накладено штрафів на 2890 грн.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!