Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Податковим кодексом вводяться податкові канікули для малого бізнесу - Акімова
 
28-06-2010, 13:49  Влада

Податковим кодексом вводяться податкові канікули для малого бізнесу - Акімова

 


Податковим кодексом вводяться податкові канікули для малого бізнесу - Акімова


Крім того, скасовуються малоефективні податки

Податковим кодексом вводяться податкові канікули для малого бізнесу - Акімова



Про «плюси» проекту Податкового кодексу, розробленого Кабінетом міністрів, перший заступник голови Адміністрації Президента Ірина Акімова розповіла під час брифінгу «Механізм реалізації Програми економічних реформ».

За її словами, пропонований проект - це спроба звести воєдино податкове законодавство. «Єдиний кодекс податкових законів допомагає зменшити, перш за все, ступінь змінності податкової середовища і простежити чіткі взаємозв'язки між тими чи іншими законодавчими нормами. Це потрібно робити », - заявила пані Акімова.

Крім того, в Кодексі здійснена спроба деякого поліпшення податкової системи, її спрощення, зокрема скасовані малоефективні податки, перш за все місцеві, де адміністративні витрати великі, а доходи не виправдовують зусилля, закладені у збір цих податків.

Також у Кодексі зроблена спроба знизити податкове навантаження. «В першу чергу, мається на увазі поступове зниження податку на прибуток і введення податкових канікул для малого бізнесу», - повідомила Акімова.



За матеріалами «Багнет»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!