Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Шелудченко обурена рішенням Азарова підвищити для населення ціни на газ
 
23-07-2010, 10:57  Влада

Шелудченко обурена рішенням Азарова підвищити для населення ціни на газ

 
Житомирський міський голова Віра Шелудченко обурена рішенням уряду Азарова підвищити для населення ціни на російський газ в 1,5 рази.

'Шелудченко



- Я завжди була на стороні житомирян. Підняття ціни на газ - це удар по кишенях простих громадян. Більшість житомирян не в змозі заплатити за газ, якщо його ціна підскочить удвічі. Ми розуміємо, що малозабезпечені житомиряни будуть з 1 серпня в дуже непростій ситуації. Наше завдання, як міської влади - максимально спростити систему надання субсидій. Всі, хто потребує допомоги - отримає її. Зараз ми розробили спрощену систему надання субсидії. Я думаю, що за рахунок цього ми зможемо вийти з ситуації, - коментує Віра Шелудченко.

Шелудченко вважає, що в наслідок підвищення цін на газ, місто може зіткнутися з ситуацією системних неплатежів за комунальні послуги.

Соціологи стверджують, що при підвищенні тарифів тільки третина людей збирається оплачувати послуги ЖКГ у повному обсязі. При цьому, дві третини українців за новими тарифами платити не зможуть - частково або повністю. Підвищення цін на газ для населення суперечить суспільним очікуванням.


Нагадаємо, з 1 серпня 2010 року, ціни на природний газ для населення Житомира та України в цілому виростуть майже в 1,5 рази. Починаючи з наступного місяця, абоненти, які споживають не більше 2,5 тисячі кубометрів на рік, за наявності лічильника платитимуть за одну тисячу кубів більше 725 гривень. Споживачі газу, які не користуються лічильниками, з першого серпня будуть платити за одну тисячу кубів 798 гривень.

За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!