Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » За несплату ЖКП в українців можуть відібрати квартири
 
31-08-2010, 18:59  Влада

За несплату ЖКП в українців можуть відібрати квартири

 
Уряд Миколи Азарова ініціює ухвалення законопроекту, який дозволить відбирати у громадян житло за несвоєчасну сплату житлово-комунальних послуг. Про це заявив міністр праці та соціальної політики опозиційного уряду Андрій Павловський.

За несплату ЖКП в українців можуть відібрати квартири



Він повідомив, що відповідним урядовим законопроектом, який Верховна рада буде розглядати на початку чергової сесії парламенту, пропонується з 1 січня 2011 року скасувати тимчасову заборону на стягнення з громадян пені за несвоєчасну сплату ЖКП.

За словами Павловського, чинним законодавством передбачено, що така заборона діє до моменту існування в державі заборгованості з виплати зарплат, пенсій і стипендій.

«Ця заборгованість лише зростає, зокрема, протягом останніх місяців вона збільшилася більш ніж на 300 млн грн, особливо в Донецькій, Луганській і Харківській областях - які традиційно підтримують Партію регіонів», - зазначив він.

Павловський зазначив, що відредагований «регіоналами» Цивільний кодекс дозволяє в разі несвоєчасної сплати за житлово-комунальні послуги та несплати пені вилучати житло громадян.

Нагадаємо, з 1 серпня роздрібні ціни на газ для населення зросли в середньому на 50%. У зв'язку з цим відбулося підвищення тарифів на гарячу воду та опалення.



За матеріалами Росбалт Україна

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!