Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Тігіпко: питання секонд-хендів зняте з Податкового кодексу
 
27-10-2010, 20:26  Влада

Тігіпко: питання секонд-хендів зняте з Податкового кодексу

 
Питання, що стосується секонд-хендів, учора знято з Податкового кодексу і перенесене для розгляду до Митного кодексу.

Тігіпко: питання секонд-хендів зняте з Податкового кодексу



Як передає УНІАН, про це повідомив у вівторок, 26 жовтня, віце-прем'єр-міністр України Сергій Тігіпко на прес-конференції в Донецьку.

Він пояснив, що дане питання викликало дуже серйозну соціальну напруженість і більше характерне для розгляду його не в Податковому, а в новому Митному кодексі.

«Секонд-хенд - це важка ситуація. Тому що, з одного боку, є легка промисловість, яка практично знищена ... Ситуацію міняти треба, але ми прийняли рішення - з огляду на те, що дуже багато людей займаються цим бізнесом, багато хто купує ці речі, досить дешеві, ми прийняли рішення - і з Податкового кодексу ця позиція зараз знята », - сказав Тігіпко.

При цьому він додав, що цю проблему «ми будемо розглядати під час Митного кодексу, проводячи консультації з виробниками, з легкою промисловістю і з тими людьми, які займаються секонд-хендом».

«Ми відчули таку досить серйозну соціальну напруженість ... І у Верховній Раді комісія прийняла таке рішення - питання зняти, прийнявши його не дуже характерним для Податкового кодексу, а Митний кодекс буде це враховувати», - ще раз повторив Тігіпко, зазначивши, що він сподівається, що вже до кінця поточного року будуть прийняті зміни до митного законодавства.

Як повідомлялося раніше, у проекті Податкового кодексу пропонувалося заборонити імпорт секонд-хенду.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!