Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Екс-заступнику мера Житомира Васильченку виплатять 176 тис. за вимушений прогул
 
25-12-2010, 00:10  Влада

Екс-заступнику мера Житомира Васильченку виплатять 176 тис. за вимушений прогул

 
На підставі рішення Київського апеляційного адміністративного суду від 21 жовтня 2010 року сесія Житомирської міськради вирішила виплатити екс-заступнику мера Житомира Миколі Васильченко 175 тисяч 983 гривні 18 копійок за час вимушеного прогулу.

Екс-заступнику мера Житомира Васильченку виплатять 176 тис. за вимушений прогул



У цю виплату входить середній заробіток Васильченко за час з 10 вересня по день поновлення на роботі, яким будуть вважати сьогоднішній день.

У той же час сесія вирішила, що з 24 грудня Васильченко буде звільнений за згодою сторін. По суті справи, Васильченко поновили на роботі на один день, для того щоб виконати рішення суду.

Гроші екс-заступнику мера Васильченко будуть виплачені за рахунок коштів міського бюджету.

Крім того, поновлення на роботі за судом добилися ще кілька чиновників, в тому числі колишній начальник «Житомиртеплокомуненерго» Сергій Кондратюк, якому буде виплачено 23 тисячі гривень. І Васильченко, і Кондратюк були звільнені з займаних посад у той час, коли мером Житомира була Віра Шелудченко. Рішення про звільнення Васильченко приймала сесія міськради.

Кондратюк був звільнений розпорядженням Віри Тимофіївни.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!