Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирський губернатор Рижук не збирається заважати «творчості» журналістів
 
6-01-2011, 20:54  Влада

Житомирський губернатор Рижук не збирається заважати «творчості» журналістів

 
У 2011 році влада Житомирської області планує здійснити ряд заходів щодо подальшого розвитку інформаційного простору.

0



Про це під час презентації Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2011 рік повідомив губернатор Житомирської області Сергій Рижук.

«У цій сфері у нас також багато проблем, незважаючи на те, що сучасні інформаційні технології розвиваються швидко. Обласне телебачення охоплює лише 75 відсотків населення Житомирщини. Проводове радіомовлення постійно втрачає свої позиції, щорічно кількість радіоточок скорочується на 22-25 тисяч. Матеріально-технічна база видавничих підприємств в області не відповідає сучасним вимогам, тому левова частка видань друкується в Києві, Вінниці та Тернополі », - сказав Рижук.

Губернатор також зазначив, що «прийшов час впровадження цифрового телерадіомовлення на території області», і влада цим планує зайнятися впритул.

Сергій Рижук відзначив необхідність «запобігати втручання органів влади в редакційну політику і творчий процес редакцій».

«Здійснюючи заплановані заходи, ми відчутно покращимо інформаційний простір регіону, а значить, забезпечимо важливу роль засобів масової інформації в становленні громадянського суспільства», - сказав він.

Як повідомляв з боку ЗМІ освітлення «не тільки кричущих і негативних моментів, але й того хорошого, що робиться в місті».

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!