Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській міськраді «не можна бути в опозиції до труб або каналізації»
 
13-01-2011, 09:53  Влада

У Житомирській міськраді «не можна бути в опозиції до труб або каналізації»

 
Як повідомила журналістам секретар Житомирської міськради Наталія Леонченко, серед депутатів міськради нової каденції 30 депутатів-мажоритарників, 30 обраних за списками політичних партій (всього в міськраді 60 депутатів). Серед депутатів 13 жінок, у міськраді представлено 12 політичних партій. Крім 4 фракцій, утворених політичними силами (ПР, Фронт змін, Батьківщина, Рідне місто), було оголошено про створення депутатської групи «За розвиток і стабільність», до якої увійшли 34 депутати.

У Житомирській міськраді «не можна бути в опозиції до труб або каналізації»



У Житомирській міськраді велика кількість депутатів підприємців і промисловців, які працюють менеджерами або співробітниками акціонерних підприємств. Таких депутатів 36, працівників бюджетної сфери - 8, держслужбовців - 5, депутатів, що працюють в інших сферах - 13 осіб.

Леонченко заявила, що головне для депутатів - рішення проблем міста, а щодо опозиції в міськраді повторила своє переконання: «не можна бути в опозиції до труб або каналізації».

Леонченко також повідомила, що за два неповних робочих місяці було створено 6 постійних комісій, сформований виконком, проведено 4 пленарних засідання міськради, прийнято більше 40 рішень.

- Найважливішим рішенням, прийнятим за цей час був бюджет і регламент роботи міськради. Завданням на перспективу є затвердження плану роботи на 2011 рік, розглядаємо важливі питання, які повинні увійти в цей план. Виконком і депутатський корпус активно працює над програмою соціально-економічного розвитку, яка буде прийнята в березні, - сказала Леонченко.

P.S.А по ки влада "створює", вулиці міста стають для городян справжньою проболемою...

0

Можна ставити машини так, як зручно, особливо біля дитячої поліклініки...


0


Так теж непогано...

0


Наші люди звикли, обійдуть!

0




0




А це напередодні дня народження С.П.Корольова
0



Подарунок генію
0


Сміття теж прибирають вчасно і ЧИСТО

0


А генофонд нації, приходячи в поліклініку, проявляє себе у всій красі:

0


0


Як говорить народна мудрість - "Не плюй в криницю, доведеться води напитись"...
0

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!