Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Янукович обіцяє підвищення зарплат чиновникам
 
13-01-2011, 22:59  Влада

Янукович обіцяє підвищення зарплат чиновникам

 
Частину коштів, зекономлених від скорочення чиновників у результаті адміністративної реформи, потрібно направити на підвищення ефективності роботи держслужбовців.

Янукович обіцяє підвищення зарплат чиновникам



Таку думку озвучив президент Віктор Янукович під час зустрічі з головами облдержадміністрацій та кандидатами на посади голів райдержадміністрацій.

«Я хотів, щоб ви почули: якщо ми скорочуємо 50% апарату уряду, то як мінімум від 100% коштів, які будуть звільнятися, 50% потрібно направляти на підвищення заробітних плат, а це означає підвищення мотивацій, боротьбу з корупцією, залучення до роботи фахівців високого рівня », - підкреслив президент.

Янукович уточнив, що реформа державного управління та бюджетна політика на наступний рік тісно пов'язані між собою.

Президент зазначив, що бюджет на 2011 рік сформований на новій податковій базі, головне завдання якої - забезпечити умови для стійкого зростання, підвищити соціальні стандарти.

«Це - бюджет реформ і розвитку. Він спрямований на вдосконалення всіх напрямків життя нашої країни », - заявив Янукович, додавши, що пріоритетними були і залишаються соціальні витрати.

«Я буду вимагати неухильного забезпечення запланованого в бюджеті збільшення розмірів прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати», - сказав він.

Президент, крім того, відзначив важливість забезпечення якнайшвидшого переходу до програмно-цільовим підходу в плануванні та використанні бюджетних коштів.

«На цей рік 42 млрд гривень - бюджет розвитку регіонів країни, які будуть спрямовані на регіональні проекти», - повідомив Янукович.

Джерело: Українська правда

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!