Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирська влада буде співпрацювати зі ЗМІ ще конструктивніше
 
19-01-2011, 21:59  Влада

Житомирська влада буде співпрацювати зі ЗМІ ще конструктивніше

 
18 січня голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Рижук представив нового начальника управління з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю облдержадміністрації Ірину Басову.

'Житомирська



Про це повідомляє офіційний сайт обласної адміністрації.

Звертаючись до присутніх на заході керівників і співробітників апарату облдержадміністрації, журналістів, Сергій Рижук підкреслив, що ефективна співпраця із засобами масової інформації є одним з пріоритетів у діяльності органів влади всіх рівнів. На його переконання, тільки в поєднанні свободи слова з неупередженістю подачі інформації, високим професіоналізмом і порядністю працівників мас-медіа формується об'єктивна суспільна думка не лише про діяльність органів місцевої влади, але і про загальні суспільно-політичні процеси в суспільстві. Сергій Рижук високо оцінив діяльність місцевих ЗМІ і висловив переконання, що з приходом нового начальника управління з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю, співпраця обласної влади із засобами масової інформації буде ще більш конструктивною.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!