Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирський виконком відмовився підтримувати малий бізнес
 
29-01-2011, 10:32  Влада

Житомирський виконком відмовився підтримувати малий бізнес

 
На підтримку малого бізнесу в Житомирі в цьому році заплановано виділити аж ... 10 тисяч гривень.

Житомирський виконком відмовився підтримувати малий бізнес



Таку суму на засіданні виконкому 27 січня озвучила начальник департаменту економічного розвитку Олена Астахова. Програму підтримки малого підприємництва в Житомирі, розроблену її департаментом, нещадно розкритикував мер Володимир Дебой.

Для початку з'ясувалося, що Програму практично ніхто з членів виконкому не читав через великий обсяг і брак часу.

- Ми Програму не читали. Як її приймати? - Резонно поцікавився мер. - Навіщо ця Програма, і що вона допоможе змінити?

Викладена коротенько суть Програми його теж не влаштувала.

- Ми сподіваємося, що прийняття цієї Програми спричинить собою збільшення кількості підприємців, збільшення кількості суб'єктів малого бізнесу, збільшення кількості працюючих на малих підприємствах і т. д, -. взялася Астахова Олена викладати. - У Житомирі зареєстровано 22 тисячі приватних підприємців, і ця цифра з кожним роком збільшується.

- А я чув, що реально податки на сьогоднішній день платить всього 6 тисяч підприємців, - обурився Володимир Дебой. - А в Пенсійний - тільки 4 тисячі. А де решта? Так про що ми зараз говоримо? Про який бізнес?

Заступник мера Микола Боровець запропонував зібрати Раду підприємців і обговорити Програму разом з ними. Але, виявилося, що в Житомирі такої Ради просто не існує. Це не збентежило заступника мера, і він тут же запропонував таку Раду створити.

- Це буде першим кроком у демонстрації нашого відкритого формату відносин з підприємцями, - видав Микола Боровець. - А Програму нехай напишуть самі підприємці разом з нами.

- Давайте не будемо поспішати, - підбив результат обговорень Володимир Дебой. - До березня у нас ще є час. Я не хочу виглядати перед депутатами формально. Давайте цю Програму просто конкретизуємо. Нехай вона буде на 2 - 3 листочки. Я повинен буду цю Програму виносити на Сесію, і ми повинні її відстояти. Тому я хочу, щоб я сам розумів, як я це повинен відстоювати.
За матеріалами RuporZT

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!