Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Заступник мера Житомира Микола Боровець погрожує звільнити всіх неслухняних комунальників
 
31-01-2011, 21:34  Влада

Заступник мера Житомира Микола Боровець погрожує звільнити всіх неслухняних комунальників

 
Заступник мера Житомира Микола Боровець заявив, що доручення які були дані керівникам комунальних підрозділів міста на минулому тижні не були виконані.

Заступник мера Житомира Микола Боровець погрожує звільнити всіх неслухняних комунальників




Про це він повідомив сьогодні під час наради комунальників у міській раді.

Нагадаємо, мер Житомира Володимир Дебой зобов'язав керівників водоканалу, управління штучних споруд, Міськсвітло, спільно ліквідувати розкопку на проїжджій частині спуску на Бердичівський міст по вулиці Жуйко. Розкопка знаходиться у вкрай аварійному місці - неодноразово попереджувальний знак збивали автомобілі, існує безпосередня загроза серйозної аварії, оскільки дорога в тому місці швидкісна, і в той же час - звивиста.

Вказівку мера було проігноровано. Керівникам відповідних підприємств тепер треба написати пояснення, що завадило їм ліквідувати загрозу житомирських водіїв.

Крім перерахованих вище служб пояснення на ім'я міського голови будуть писати керівники "ЖБК-2" і ЖЕКу № 11, за неналежне реагування на звернення громадян.

Микола Боровець та Світлана Пивоварова зажадали від керівників комунальних підприємств міста ефективної роботи із зверненнями громадян. Інакше "будуть сформовані плани, щодо подальшої роботи окремо з кожним із керівником". Іншими словами - звільнення з посади.
За матеріалами: Репортер

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!