Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирський губернатор Рижук хоче знайти винних у розбазарюванні майна фарфорового заводу
 
5-02-2011, 12:22  Влада

Житомирський губернатор Рижук хоче знайти винних у розбазарюванні майна фарфорового заводу

 
З метою вивчення ситуації на КП «Городницький фарфоровий завод» Новоград-Волинського району та повернення коштів які належать державі, Житомирський губернатор Сергій Рижук створив робочу групу, яку очолює заступник голови обласної адміністрації Віктор Куницький. Відповідне розпорядження розміщене на офіційному сайті облдержадміністрації.


Житомирський губернатор Рижук хоче знайти винних у розбазарюванні майна фарфорового заводу



Робоча група до 10 лютого, після вивчення діяльності КП «Городницький фарфоровий завод», надасть облдержадміністрації пропозиції з вирішення проблемних питань.

Державна податкова адміністрація, управління Пенсійного фонду України і обласний сектор з питань банкрутства проведуть перевірку фінансово-економічного стану КП «Городницький фарфоровий завод» і підготують за результатами перевірки відповідні пропозиції до правоохоронних органів.

Сергій Рижук також звернувся до УМВС України в Житомирській області - перевірити факти відчуження майна КП «Городницький фарфоровий завод».

Городницький фарфоровий завод заснований в 1799 році в селищі Городниця, Новоград-Волинського району. Це одне з найстаріших підприємств України з виробництва фарфорових виробів господарського та культурно-побутового призначення. До недавнього часу завод забезпечував роботою майже дві тисячі працівників.

З липня 2008 року КП «Городницький фарфоровий завод» не працює, а з січня 2010 року перебуває в стані банкрутства. Кредиторська заборгованість підприємства перед Пенсійним фондом, бюджетом та соціальними фондами становить 5,9 млн. грн. За вказаний період на підприємстві не вживалися відповідні заходи щодо стягнення дебіторської заборгованості та погашення боргів, бездіяльність керівництва призвело до відчуження майна та руйнування заводу.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!