Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У мера Житомира Дебоя з'явився новий куратор
 
15-02-2011, 21:37  Влада

У мера Житомира Дебоя з'явився новий куратор

 
Куратором житлово-комунальної сфери міста від Житомирської облдержадміністрації призначений заступник губернатора Олександр Никитюк.

У мера Житомира Дебоя з'явився новий куратор



Про це на початку робочої наради по роботі житлових і комунальних служб 14 лютого повідомив заступник мера Житомир Микола Боровець.

«Олександр Андрійович - професіонал у комунальній сфері і вимогливий керівник», - сказав він, представляючи куратора начальникам ЖЕКів і комунальних підприємств.

Зі слів Миколи Боровця, з Никитюком він працює досить давно, і не хотів би, щоб слова новопредставленного куратора сприймалися критично. «Його допомога принесе нам користь», - підкреслив Боровець.

Олександр Никитюк повідомив, що призначений куратором житлкомгоспу Житомира розпорядженням губернатора Сергія Рижука.

Никитюк також розкритикував роботу комунальних служб, підкресливши при цьому, що налаштований на плідну співпрацю:

«Будь ласка, є проблеми - звертайтеся, мій кабінет № 306», - сказав він. Наступну нараду куратор ЖКГ має намір почати з переклички.

Як відомо, губернатор Житомирської області Сергій Рижук на інавгурації мера Житомира Володимира Дебоя обіцяв місту всебічну підтримку і допомогу у вирішенні багаторічних житомирських проблем.
За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!