Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мерові Житомира не вистачає порадників: при міськвиконкомі буде створено Раду старійшин і Раду підприємців
 
31-03-2011, 22:42  Влада

Мерові Житомира не вистачає порадників: при міськвиконкомі буде створено Раду старійшин і Раду підприємців

 
30 березня відбулося засідання Громадської ради при Житомирській мерії. Учасники засіданні заслухали звіт голови Ради Петра Сауха про діяльність за 2008-2010 рр. та обговорили питання подальшої роботи.

Мерові Житомира не вистачає порадників: при міськвиконкомі буде створено Раду старійшин і Раду підприємців



Члени Громадської ради розповіли меру Житомира Володимиру Дебою про своє бачення подальшої діяльності Ради - повідомляє управління у зв'язках з громадськістю Житомирської міськради.

Зокрема, Петро Саух запропонував посилити роль Ради та розробити механізм участі громадськості в прийнятті рішень, у роботі засідань міськвиконкому. На його думку, саме Громадська рада має надавати меру пропозиції щодо консультацій з громадськістю та збирати подібні пропозиції від громадських організацій. Діяльність Ради має бути більш публічною, для цього її члени повинні організовувати семінари, різноманітні зустрічі, а також звітувати в ЗМІ.

Серед інших пропозицій від членів Ради - введення до складу нової ради представників від молоді міста, створення постійної рубрики "Громадська рада" в газеті "Місто", здійснення зворотного зв'язку - після прийняття рішення обов'язковий розгляд його результатів і т.п.

Володимир Дебой подякував членам Ради за активну життєву позицію і зазначив важливість діяльності Громадської ради.

Дебой також зазначив, що планує створити Раду старійшин і Раду підприємців, які будуть дієвими дорадчими органами при міськвиконкомі.
За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!