Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Депутати відмовилися виділити 2,1 млн гривень з міськбюджету на ремонт мерії Житомира. Комісія перевірить кошторис
 
16-04-2011, 13:14  Влада

Депутати відмовилися виділити 2,1 млн гривень з міськбюджету на ремонт мерії Житомира. Комісія перевірить кошторис

 
Депутати Житомирської міської ради не підтримали пропозицію про виділення 2130 тисяч гривень на реконструкцію та ремонт будівлі Житомирської мерії.

0



Про це повідомив голова бюджетної комісії Житомирської міськради Василь Кучик.

«Всі депутати розуміють важливість питання: будівлю мерії потрібно ремонтувати, але на сесії це питання з суто економічного перетворили на політичне. Кожному хотілося висловити свою думку. У результаті «за» проголосували 29 депутатів. Для прийняття рішення не вистачило 2 голоси. Разом з тим була створена комісія з 9 чоловік для перевірки кошторису ремонтних робіт. До комісії увійшли депутати різних фракцій. Я думаю, що після ретельного аналізу і за результатами роботи комісії, питання про виділення коштів на ремонт буде розглянуто на наступній сесії », сказав Василь Кучик.

Нагадаємо, що на сесію 14 квітня виносилося питання про виділення коштів на реалізацію Програми підтримки об'єктів комунальної власності міста Житомира на 2011 рік.

Програмою передбачалося проведення капітального ремонту будівлі мерії Житомира, а також офісних приміщень територіальної громади міста за адресою: вул.8 Березня, 5, використовуваних на умовах оренди Житомирської обласної організацією УТОС.

Адміністративний будинок Житомирської міської ради побудовано в 1900 році, і, незважаючи на проведення капітальних і поточних ремонтів, вимагає проведення реконструкції: перепланування приміщень, ремонту підлоги, заміни дверей і вікон, оздоблення приміщень вестибюля і холу. Вимагають заміни і реконструкції електромережі будівлі, які не відповідають необхідним потужностей і вимогам правил і стандартів.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!