Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирський губернатор Рижук запропонував депутатам відремонтувати ліфти в обласному центрі за власні кошти
 
18-04-2011, 19:04  Влада

Житомирський губернатор Рижук запропонував депутатам відремонтувати ліфти в обласному центрі за власні кошти

 
Житомирський губернатор Сергій Рижук запропонував депутатам Житомирської міської ради спільно з депутатами облради відремонтувати 60 ліфтів у Житомирі за власні гроші.

0



Про це губернатор Рижук заявив на сесії Житомирської обласної ради 14 квітня, в якій брав участь.

Він обурився, що питання про ремонт ліфтів у Житомирі безрезультатно обговорюється тривалий час: «Скільки часу вже про ліфти говоримо? Прокуратура, СБУ днями прислали мені листа ... »і припустив, що офіційне листування може відкласти конкретне рішення проблеми:« Ми можемо знову втягнутися в круговорот бюрократичної переписки і відписки ».

«У вас лише 60 осіб депутатів, що тут мітингувати і щоки надувати? Я вам гарантую, що депутати обласної ради моєї фракції, 42 депутати візьмуться за заміну та ремонт 42-х ліфтів. Підключайтеся і ви, щось я додам, і давайте ми відремонтуємо 60 ліфтів. По 2 депутати на ліфт ... Я думаю, що за 300 тисяч зможемо ».

Він запропонував опозиційним депутатам приєднатися до акції: «а ні, то й без вас замінимо. Але я напишу: замінено депутатом таким без участі опозиції. Я впевнений, що такого не буде. Приймається? Запишіть у заходах, і буде конкретно », - сказав губернатор.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!