Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирський губернатор Рижук: «... у директора ТТУ зарплата 18 тисяч ... а трамваї іржавіють, борги ... пора порушувати кримінальну справу ..
 
12-05-2011, 17:21  Влада

Житомирський губернатор Рижук: «... у директора ТТУ зарплата 18 тисяч ... а трамваї іржавіють, борги ... пора порушувати кримінальну справу ..

 
Губернатор Житомирської області Сергій Рижук вважає, що у зв'язку з бездіяльністю керівництва Житомирського ТТУ щодо активізації роботи підприємства і в зв'язку з невиплатою заборгованості по зарплаті працівникам цього комунального підприємства прокуратура має порушити кримінальну справу.

0



Про це Сергій Рижук сказав на колегії прокуратури Житомирської області.

- Про трамвайно-тролейбусне управління: ми знаємо, що є проблеми: проблеми тарифів, проїзду, пільг і все інше. Але немає ініціативи від керівництва, що зробити, щоб не було накопичення боргів? Коли мене Президент призначив губернатором, я пообіцяв, що борги по зарплаті на ТТУ будуть ліквідовані. Ми ліквідували всі 6 мільйонів заборгованості із зарплати в ТТУ за рахунок обласного бюджету. Здавалося б, ліквідували «вузьке місце»: наводьте порядок, і знову дали грошей з обласного бюджету - купили 5 трамваїв (у Вінниці). Беріть, пускайте на лінію. Ми запропонували і оформляємо їм кредит, щоб закупити 25 новітніх тролейбусів! Вони замінять ті мікроавтобуси, які тільки шкодять екології і забирають останні гроші у пенсіонера, заважають руху і створюють аварійні ситуації для людей. Жодної пропозиції немає! Жодної! І ці трамваї на сьогоднішній день стоять на коліях і іржавіють. Я питаю Володимира Дебоя (мер Житомира): ви будете вимагати від нього роботи або звільняти? Я прошу офіційно прокурора і напишу офіційний лист про відкриття кримінальної справи у зв'язку з невиплатою зарплати. У мене вже урвався терпець: ми туди витратили мільйони, а результат все гірше і гірше. І я маю інформацію, що він отримує 18 тисяч гривень зарплати - у три рази більше, ніж губернатор! - Сказав Сергій Рижук.

За матеріалами Житомир.info
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!