Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Прокуратура Житомира завадила роботі виконкому
 
27-05-2011, 18:37  Влада

Прокуратура Житомира завадила роботі виконкому

 
Вчорашнє засідання Житомирського міськвиконкому мало того, що почалося з майже годинним запізненням, так ще і пройшло за скороченою програмою. Більше половини питань були зняті з розгляду на вимогу прокурора.

Прокуратура Житомира завадила роботі виконкому



26 травня вступив в силу закон «Про доступ до публічної інформації», яким передбачено не пізніше, ніж за 20 днів, сповістити громадськість про порядок денний та проекти рішень виконкому. Про це членам виконкому і нагадав міський прокурор на початку засідання. У результаті 19 питань були зняті з розгляду.


Яким чином виконком, що засідає раз на два тижні, буде продовжувати свою роботу, поки не відомо.


- Ряд питань, що не відповідають цьому Закону, зняті та перенесені на наступне засідання виконкому, - повідомив мер міста Володимир Дебой. - Цей Закон набирає серйозне протиріччя з механізмом роботи виконкому, який працює оперативно. Можливо, буде змінено формат роботи виконкому, тобто один раз на місяць. На жаль, роз'яснень з цього приводу ніхто не може дати. Ми направимо відповідний лист до Верховної Ради і, відповідно, будемо просити роз'яснень, яким чином повинен працювати виконавчий комітет, коли він розглядає оперативні питання життєдіяльності міста. Фактично такий стан речей може викликати численні невдоволення жителів міста.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!