Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Рижук і Дебой вивчили роботу каналізаційного господарства міста Житомира
 
30-05-2011, 23:33  Влада

Рижук і Дебой вивчили роботу каналізаційного господарства міста Житомира

 
Голова Житомирської ОДА Сергій Рижук сьогодні особисто перевірив об'єкти водопровідно-каналізаційного господарства міста Житомир.

Рижук і Дебой вивчили роботу каналізаційного господарства міста Житомира



Про це повідомило управління з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю облдержадміністрації.

Сьогодні, 30 травня відбулася робоча поїздка голови облдержадміністрації Сергія Рижука по об'єктах водопровідно-каналізаційного господарства м. Житомира. У робочій поїздці главу області супроводжували мер Житомира Володимир Дебой і начальник КП «Житомирський водоканал» Леонід Башинський.

- Мета поїздки, - повідомив Рижук, - ознайомитися з проблемами водозабезпечення Житомира, щоб поліпшити екологічний стан, забезпечити безперебійну роботу каналізаційного господарства.

На очисних спорудах КП «Житомирводоканал» очищається 22 тис. куб. м води на добу. Вона потрапляє сюди з каналізаційних мереж, 62% яких зношено (а це 256 км), оскільки побудовані в 50-60-х роках минулого століття. Гроші потрібні перш за все на водопідготовку: на нове обладнання, нові реагенти і т.д.

Глава області, перебуваючи на території головної насосно-каналізаційної станції, зазначив, що завдяки професіоналізму, стабільності кадрів цього підприємства тримається нормальна ситуація в місті. Каналізаційна система повинна працювати безперебійно і надійно. За днопоглиблення водосховища «Відсічне», для поліпшення питної води, всі технологічні питання вирішені.

Відповідаючи на питання журналістів, Рижук заявив, що з державного бюджету було виділено 6 млн. євро на облаштування під'їзних доріг до Житомиру з боку Глибочиці та Іванівки. Глава області підписав розпорядження про виділення 11 млн. грн. з обласного бюджету на облаштування доріг у місті.


Нагадаємо, в березні 2011 року в Житомир з робочим візитом прибув перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Юрій Єгорович Хіврич. Він ознайомився з системою водовідведення в місті Житомир.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!