Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Підвищення цін на проїзд у житомирських маршрутках відклали на невизначений час
 
20-06-2011, 18:03  Влада

Підвищення цін на проїзд у житомирських маршрутках відклали на невизначений час

 
На засіданні виконкому Житомирської міськради, яке відбудеться завтра 21 червня, питання про підвищення вартості проїзду в міських автобусах і маршрутках розглядатися не буде.

Підвищення цін на проїзд у житомирських маршрутках відклали на невизначений час



На порядку денному виконкому 33 питання. Тарифного серед них немає.

Нагадаємо, що навколо проекту рішення про підвищення вартості проїзду в маршрутках і автобусах Житомира вибухнув справжній скандал. На сайті міськради, де, згідно Закону "Про доступ до публічної інформації" міська влада має за 20 днів публікувати проекти рішень, "тарифний" проект з'явився спочатку 6 червня, а через пару днів був датований "заднім числом" - 27 травня.

Після того, як житомиряни направили в Інтернет-приймальню мера десятки обурених листів, дату публікації документа знову змінили на 6 червня. Таким чином, розгляд цього проекту можливий не раніше 26 червня. Так що, швидше за все, прийняти його до кінця місяця міська влада не встигне.


Як повідомлялося, згідно цього проекту, влада хоче з 1 липня підняти вартість проїзду в маршрутках до 2 грн 50 коп, а в міських автобусах - до 1 коп 75 грн.
За матеріалами 20minut.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!