Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирський губернатор Рижук: Вам що, губернатор потрібний з батогом? Якщо потрібен - дамо!
 
12-07-2011, 21:27  Влада

Житомирський губернатор Рижук: Вам що, губернатор потрібний з батогом? Якщо потрібен - дамо!

 
Житомирський губернатор Сергій Рижук вважає, що комунальне підприємство «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» повинне саме пропонувати вихід з непростого фінансового становища, в якому опинилося за останні роки, а не розраховувати виключно на допомогу держави.

Житомирський губернатор Рижук: Вам що, губернатор потрібний з батогом? Якщо потрібен - дамо!



Про це Рижук заявив під час підходу до преси у Житомирському ТТУ, де в урочистій обстановці були відправлені в рейс 5 відремонтованих трамваїв, куплених торік у Вінниці.

Рижук зазначив, що керівництво області надає допомогу у відродженні ТТУ, керівник якого обіцяє найближчим часом випустити на маршрути додатково ще 15 тролейбусів.

Рижук повідомив, що він буде в уряді просити фінансової допомоги для повернення кредитів, оскільки минула міська влада, на яку Рижук «не хоче кивати», але водночас називає її «тимчасовою», змушувала ТТУ брати кредити «на проїдання»: «людям заплатили зарплату , а потім знову грошей немає - знову беруть кредити. Ми своє заберемо, але держава нас краще розуміє, коли й ми щось робимо, розширюємо маршрути, регулюємо тарифну політику, людям даємо зарплату і робочі місця ».

У цей момент хтось із робітників кинув: де там розширюються маршрути, мовляв, зменшується кількість маршрутів.

Сергій Рижук відреагував: Я даю інтерв'ю, чи ви мене запитуєте?

А потім завив:

- Ви на мене не нападайте! Самі залізли в петлю .... Ми допоможемо, якщо ви будете працювати. І коли я приїжджав навесні і казав, «запускайте». Немає. Совалися, совалися (про пуск трамваїв) ... Вам що, губернатор потрібний з батогом. Якщо потрібен - дамо!

Не може так бути, що один винен. Тупі, бездарні і безвідповідальні, - оцінив він роботу колишнього керівництва ТТУ, і попросив, щоб його не дорікали: - Це я вас дорікаю: ви слабаки, погано працюєте, нікчемно працюєте ... Я допоможу, але починайте самі добре працювати, тому що влада прийшла не сердита, а відповідальна ...
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!