Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мер Житомира планує реконструювати вулицю Михайлівську і кінотеатр «Жовтень»
 
6-09-2011, 22:03  Влада

Мер Житомира планує реконструювати вулицю Михайлівську і кінотеатр «Жовтень»

 
'Мер
Мер мріє, щоб на вулиці Михайлівській була бруківка, що додало б привабливості вулиці.

- Сьогодні ми регіон граніту, тому для нас це традиційно і красиво. Вулиця б відразу стала виглядати по-іншому: красива гранітна «шашечка», красиві тротуари », - сказав Дебой.

Проте, щоб реалізувати це - потрібно зробити програму, включити її в бюджет і забезпечити фінансуванням, тому говорити заре про це дуже складно.

Але, за словами Дебоя, міська влада першою почне подавати приклад, і вже незабаром бруківка або гранітна плитка з'явиться на тротуарі вздовж будівлі мерії.

- Ми самостійно все зробити не зможемо. Ми беремо, наприклад, вулиць і мостів її бруківкою за рахунок міста, вважаємо вартість робіт, матеріали, різницю між полірованої плиткою і бруківкою і вибираємо, що нам більше підходить за фінансовими можливостями, а тротуар по вулиці Михайлівській обкласти бруківкою за рахунок грошових коштів бізнесу.

Взагалі, мова йде не так про можливість покласти бруківку, як про можливість перепроведення комунікацій, які зараз у вкрай зношеному стані.

Не менш амбітні і мрії Дебоя про відродження кінотеатру «Жовтень» - зробити його кіноконцертним комплексом, в якому можна проводити концерти, конференції, лекційні виступи. Дебой збирається особисто винести на розгляд сесії міськради питання про виготовлення проектно-кошторисної документації на «Жовтень».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!