Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирський депутат за свої особисті гроші відремонтував вулиці і дороги на Мальованці
 
7-09-2011, 19:36  Влада

Житомирський депутат за свої особисті гроші відремонтував вулиці і дороги на Мальованці

 
'Житомирський

Як повідомляють «Журналу Житомира» Юрій Моїсеєв сам організував роботи і особисто контролює хід ремонту.

- Павільйон зупинки буде відремонтований і пофарбований. Ми встановлюємо лавки і впорядковуємо територію навколо. Зупинка біля взуттєвої фабрики найбільш людна в районі, особливо в години "пік". З приходом дощової осінньої погоди, затишне накриття на зупинці буде до місця. Саме про це просили жителі Мальованки під час нашої останньої зустрічі, - розповідає депутат - мажоритарник.

За словами Моісеєва, на своєму окрузі найбільше часу і зусиль він витрачає саме на здійснення ремонту доріг, облаштування зупинок міського транспорту та освітлення вулиць.

Саме з цих питань надходить найбільше звернень від городян до громадської приймальні депутата.

- В моїй передвиборній програмі було завданням № 1 поліпшення стану доріг на Мальованка. У перший же рік свого перебування, цей пункт програми успішно виконується. Відремонтовано асфальтове покриття доріг на вулиці Героїв Пожежних, Островського, Каховській, - ділиться Моїсеєв.

Так само проведено ремонт вулиці Якіра районі Подільського моста, засипано щебенем і відсівом вулиці Західну і Чкалова; провулки ІІІ Західний і IV, V, VI Вишневі.

- Для безпеки городян і комфорту водіїв встановлені пішохідні світлофори на перехрестях вулиць Героїв Пожежних - Островського та Якіра - Піонерська. Найближчим часом планується ремонт асфальту по вулиці Піонерська, - відзвітував про свою депутатську діяльність Юрій Моїсеєв.


Раніше, під час передвиборної гонки, кандидат в депутати Юрій Моїсеєв організував безкоштовну недільну маршрутку - маршрутом «Взуттєва фабрика - Подільська церква - Свято-Преображенський Собор».
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!