Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирська влада планує витратити 100 тис. гривень на обмін досвідом
 
21-09-2011, 01:04  Влада

Житомирська влада планує витратити 100 тис. гривень на обмін досвідом

 
На сайт Житомирської мерії опубліковано проект рішення сесії міськради «Про внесення змін до Програми забезпечення організаційної діяльності депутатів Житомирської міської ради на 2011 рік».

Житомирська влада планує витратити 100 тис. гривень на обмін досвідом



Пропоновані зміни стосуються фінансування Програми, яке планують збільшити до 127 тис. грн.

Сесія міськради 3 березня цього року затвердила Програму забезпечення організаційної діяльності депутатів, на яку планували витратити 27 тис. грн. з міського бюджету.

Як сказано у Програмі, ці гроші витрачаються на «матеріально-технічне забезпечення депутатської діяльності; організаційне забезпечення та створення умов для роботи депутатів, забезпечення інформаційними матеріалами та законодавчими документами; придбання обладнання і предметів довгострокового користування».

Тепер же влада хоче виділити ще 100 тис. гривень, мотивуючи це необхідністю «встановлення партнерських відносин та зв'язків з міськими радами обласних центрів, вивчення досвіду їх роботи».

Секретар Житомирської міськради Наталія Леонченко прокоментувала цей проект: «Гроші планується витратити на обмін досвідом між депутатами міськрад обласних центрів, поїздки та прийняття делегацій у себе, в Житомирі. Якщо рішення буде прийнято, то наші депутати планують поїхати в Івано-Франківськ для обміну досвіду з питань комунального господарства, благоустрою міста та роботи дозвільних центрів ».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!