Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Литвин забув, що в Житомирі вже є один медичний ВУЗ?
 
3-10-2011, 23:37  Влада

Литвин забув, що в Житомирі вже є один медичний ВУЗ?

 
Голова Верховної Ради Володимир Литвин виступає за надання Новоград-Волинському медичному коледжу (Житомирська область) статусу вузу, - повідомляють Українські новини.

'Литвин



Про це він сказав, виступаючи на урочистостях з нагоди 75-річчя з дня заснування коледжу.

"Я переконаний, що нам потрібно вирішити питання щодо підвищення статусу медичного коледжу. Не може, не повинна і не буде Житомирщина належати до числа небагатьох областей, які не мають свого повноцінного (медичного) вищого навчального закладу", - заявив спікер.

На його думку, підвищення статусу коледжу - це спільна справа для керівництва Житомирської області та міста Новоград-Волинський.

Литвин додав, що в першу чергу влада повинна докласти зусилля для того, щоб цей навчальний заклад почав випускати бакалаврів.

Спікер зазначив, що місто і Новоград-Волинський район, загальна кількість жителів яких - близько 100 тис. осіб, можуть стати прообразом медичного округу.

Нагадаємо, що в Житомирі існує один медичний ВУЗ - це Житомирський інститут медсестринства, який випускає бакалаврів. У 2000 році - навчальний заклад отримав звання коледжу, а в 2006 - інституту ІІІ рівня акредитації.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!