Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирська ОДА організовує торги на право модернізації системи водопостачання
 
19-10-2011, 00:16  Влада

Житомирська ОДА організовує торги на право модернізації системи водопостачання

 
Система централізованого водопостачання та водовідведення м. Житомир пройде процедуру модернізації. Про плани модернізації системи повідомило закріплене за Житомирською облдержадміністрацією Головне управління ЖКГ та енергозбереження. Виконавців робіт з модернізації замовник вибере в результаті проведення тендеру.

'Житомирська



Закупівлю робіт, які стосуються модернізації системи міського значення, анонсувало пов'язаний з Мінекономіки джерело, що публікує відомості про конкурсні торги Україні. Як повідомляється на сторінках даного вісника, названа за результатами організації торгів фірма отримає право виконання робіт з реконструкції хлораторної водопровідної насосної станції другого підйому в м. Житомир. Зокрема, переможець даного тендеру на ремонт замінить технічно зношене і аварійне обладнання станції.

Ua-Tenders.com повідомили, що організація закупівель робіт із заміни обладнання здійснюється замовником у зв'язку з переходом обладнання станції на гідрохлорид натрію. Пропозиції про виконання робіт учасники державних торгів можуть подавати до тендерного комітету замовника до 10 листопада цього року. Виконання робіт переможцем торгів розпочнеться в листопаді, і завершиться у грудні 2011 року.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!