Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Секретар Житомирської міськради розповіла на що витратять 17 млн. державних субвенцій
 
26-10-2011, 20:36  Влада

Секретар Житомирської міськради розповіла на що витратять 17 млн. державних субвенцій

 
Секретар міськради Житомира Наталія Леонченко в прямому ефірі обласного телебачення розповіла про те, як влада міста працює в інтересах людей.

'Секретар



Вона розповіла про останні зміни в місті й підвела підсумки двох пленарних засідань сьомої сесії міськради.

За словами Леонченко, остання сесія пройшла вдало в першу чергу для мешканців міста. Це обумовлено тим, що на останньому пленарному засіданні чиновники розподілили понад 17 мільйонів гривень, які додатково увійшли в міську казну після перевиконання бюджету та державних субвенцій.

Ці гроші в першу чергу підуть на завершення будівельно-монтажних робіт в музичній школі і дитячій міській лікарні, на відшкодування різниці в тарифах на тепло, поліпшення матеріально-технічної бази навчальних закладів, продовження робіт по установці в них пластикових вікон на умовах спільного фінансування.

Також за ці гроші планують встановити декілька пунктів доочищення води, відновити освітлення на вулицях Житомира, поліпшити фінансовий стан комунальних підприємств і упорядкувати місто.
З питання про земельну ділянку на вулиці Корольова, 39, яке зняли з розгляду на засіданні, секретар міськради пояснила, що його будуть розглядати пізніше. Через «безпідставні спекуляції і підбурювання» людей, вирішення питання призупинили. За цей час влада планує провести роз'яснення та консультації, а також вивчити громадську думку.

Багато жителів міста все ще помиляються на рахунок того, що дана ділянка землі належить Ботанічному саду.

- Це питання абсолютно не стосується Ботанічного саду, - каже Наталя Леонченко, - адже на вказаній ділянці росте плодовий сад, який належить агроуніверситету. Команда міського голови працює виключно в інтересах громади Житомира, - запевнила секретар.

Зараз у міській раді планують бюджет на наступний 2012 рік. Зокрема, готують кошторисну документацію для подальшого виділення грошей для нині бездіяльних і занедбаних об'єктів: дитячого садка № 32, корпусу дитячого садка № 25, літнього табору «Ракушка» та кінотеатру «Жовтень».
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!