Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Підприємства Житомира хочуть розміщувати рекламу в місті на пільгових умовах
 
29-11-2011, 23:02  Влада

Підприємства Житомира хочуть розміщувати рекламу в місті на пільгових умовах

 
29 листопада в міськвиконкомі відбулися засідання Ради керівників та підприємців Житомира, який очолює Валерій Онопрієнко - голова правління ВАТ «Житомирський комбінат силікатних виробів».

Підприємства Житомира хочуть розміщувати рекламу в місті на пільгових умовах



Онопрієнко розповів мерові Житомира Володимиру Дебою та заступнику начальника КП «Реклама» Руслану Момоту про пропозиції підприємців щодо реклами у місті.

Підприємці рекомендували міській владі заборонити розміщення реклами на пам'ятках архітектури, історії культури. Як приклад - водонапірна башта на вулиці Пушкінській, яка обвішана рекламою.

Також керівників підприємств Житомира цікавили преференції при розміщенні реклами продукції місцевих виробників.

«Чи може реклама хліба, який печуть на території Житомирської області, бути дешевше, ніж хліба від виробників з Києва або Вінниці? Яким чином можна локально захистити нашого місцевого виробника? », - Поцікавився Онопрієнко.

Мера Дебоя зацікавила ця пропозиція, і він тут же озвучив ідею про розробку спеціальної програми підтримки місцевого бізнесу чи виробника.

«Реклама може бути одним з видів підтримки місцевих виробників. Є антимонопольне законодавство, є ринкова конкуренція, але ніхто сьогодні не забороняє місцевій владі зробити певні умови, пільги. Можливо, це буде за рахунок міського бюджету, але воно потім компенсується за рахунок роботи цих підприємств », - сказав Дебой і доручив управлінню економіки вивчити питання розробки відповідної програми підтримки місцевого бізнесу, тих підприємств, які зареєстровані і сплачують податки в Житомирі.

Члени Ради, мабуть, не очікували такого повороту від питання реклами до глобальних пільг. Онопрієнко зазначив, що питання реклами можна вирішити і без розробки програм.

«Ми хочемо, щоб підприємці могли підійти в будь-яку рекламну фірму і їм, як місцевим виробникам, були надані пільги», - пояснив Онопрієнко.

Мер заперечив, що це можливо тільки в разі розміщення власної реклами на власних рекламних носіях. Тільки при таких умовах можна говорити про якісь пільги з боку місцевої влади.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!