Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Прес-конференція Ірини Синявської
 
21-11-2009, 18:32  Влада

Прес-конференція Ірини Синявської

 
'Прес-конференція
'Прес-конференція



18 листопада, в Житомирі відбулася прес-конференція Ірини Синявської. Щоправда, проведення заходу довелося, з технічних причин перенести з прес-клубу реформ на поверх нижче. Жартували, що це теракт проти Синявської, та на її настрій це н е вплинуло - Ірина Максимівна прийшла в гарному настрої, сказала, що в п'ятницю 13-го (13 листопада 2009 року) Богунський райсуд ухвалив рішення відновити її як депутата обласної ради. Але для того, щоб виграти один з ключових позовів у суді першої інстанції отримати допомогу 5 екс-депутатів Житомирської облради довелося 22 місяці добиватися справедливості у судах.

Чому так довго, пані Синявська пояснила це тим, що партійне свавілля прикривається корумпованими судами. І це не пусті балачки. За два роки судової тяганини Ірина Максимівна переконалася, що житомирські суди знаходяться під страшним партійним тиском дилерів, які переносять гроші з одного кабінету в інший за рішення в міжрегіональної кваліфікаційної комісії суддів. Житомирська обласна рада представлений двома людьми від однієї політичної сили - БЮТ. Один уже депутат обласної ради, другий - помічник народного депутата


Своїм основним завданням, незалежно від того, чи буде апеляція на рішення суду першої інстанції, або воно буде визнано, Ірина Максимівна вважає привести до місцевих рад реальних представників територіальної громади, а не тих політичних божків, які формують виборчі списки «під себе».
Синявська не має наміру претендувати на поновлення на посаді голови Житомирської обласної ради, оскільки хоче, щоб за всі безчинства, які наробило нове керівництво облради, відповідали ті, хто провів рейдерське захоплення: це і мисливські угіддя, і збанкрутілі підприємства за 2 останні роки (за словами Синявської , 5 - збанкрутували і готуються для ліквідації, 1 - віддано на приватизацію). Незрозуміла ситуація з призначенням керівників комунальних підприємств.

Ірина Синявська також підтвердила свій намір громадської організації «Житомирська ініціатива» брати участь у всіх місцевих виборах, очевидно, у складі нового блоку Черновецького-Журавського, офіційний політичний союз мер Києва та його заступник оформили рівно рік тому - в листопаді 2008 року.

Синявська також зазначила, що їй близькі ідеї християнських демократів.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!