Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мер Житомира Дебой «убив» свій сайт
 
10-01-2012, 08:17  Влада

Мер Житомира Дебой «убив» свій сайт

 
Мер Житомира Володимир Дебой «убив» свій персональний сайт з передвиборчою програмою. Коли це сталося, важко сказати, а навіщо це зроблено - і так зрозуміло. До чого нагадування про доблесних наміри та зайві закиди у бездіяльності. У Житомирі справи і так не цукор. При наборі адреси deboy.com.ua пошуковик послужливо запитує: «ви шукали «дуба»?

'Мер



Після скандалу з покупкою машини для мера за бюджетні гроші (за 0,6 млн), з орендою Мерседеса у приватної особи в якості службової машини, після туманних відповідей, що в нього є не одна машина (у мера Житомира згідно з декларацією за 2010 рік є у власності тільки мотоцикл «Ямаха»), захотілося згадати, а що ж обіцяв Володимир Михайлович виборцям восени 2010 року.

В Інтернеті ніщо не зникає безслідно і обіцянки мера півторарічної давності можна знайти.

Цитуємо деякі пункти передвиборної програми: «Міська влада, як орган місцевого самоврядування повинна розпоряджатися комунальною власністю виключно в інтересах громади міста Житомира, а не вузького кола осіб». Щось не дуже схоже на нинішні дії та рішення житомирського градоначальника ... Вузьке коло осіб, схоже, вже сформувалося і його інтереси теж.

Крім того, тоді ще кандидат в мери обіцяв створити громадську раду при міському голові з ефективного використання бюджетних коштів. Так хто тоді порадив меру ефективно витратити гроші з міського бюджету на службову машину?

Є в програмі у мера і розділ «Стоп хабарництву!». Там 4 пункти:

1. Спрощення процедури оформлення дозволів. Нагадаємо - це загальнодержавна програма про створення «єдиного вікна» для бізнесу. Може, ще й запрацює, так як належить.

2. Надання пільг малому і середньому бізнесу при сплаті податків до місцевих бюджетів. Надав?

3. Створення дорадчої ради підприємців при міському голові. Така рада існує. На останньому засіданні 29 листопада рада порекомендував владі публікувати на сайті міськради перелік документів, необхідних для отримання дозволу на зовнішню рекламу, заслухавши пропозиції щодо вдосконалення роботи «Єдиного вікна» (його роботу в Житомирі можна удосконалювати до безкінечності), а також обговорили питання про притягнення безробітних з центру зайнятості до виконання громадських робіт. Коли це все буде виконано, і чи буде взагалі виконано, ніхто не знає. Рішення мають рекомендаційний характер.

4. Створення на базі ліквідованих підприємств промислової зони для розвитку малого та середнього бізнесу. Де ж ця зона? Може, малася на увазі зона нещасливого ботанічного саду, що зіпсувала репутацію не тільки мера, але і губернатора, разом з мережевим гіпермаркетом що націлився на територію розміром 5 га? Все якось туманно і не прозоро виходить.

А ще Дебой обіцяв реконструкцію міського Парку культури та відпочинку. Значить, чергові гучні фінансові та земельні скандали навколо парку в самому центрі Житомира ще попереду ...

Як постскриптум: один з пунктів програми носив помітний заголовок - «Не латати, а будувати!». Далі без коментарів по пунктах:

1. Будівництво доріг

2. Оновлення і збільшення парку трамвайно-тролейбусного транспорту

3. Капітальний ремонт аварійних споруд (водопроводів, тепломереж, будівель, гребель, мостів)

4. Будівництво сміттєпереробного заводу

5. Реконструкція центрального стадіону

6. Будівництва гідроелектростанції на греблі



Лариса Бекета, блог на Житомир.info
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!