Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирський губернатор розкритикував мера Бердичева, за холод в залі засідань
 
1-02-2012, 13:17  Влада

Житомирський губернатор розкритикував мера Бердичева, за холод в залі засідань

 
Губернатор Житомирської області Сергій Рижук, перебуваючи сьогодні в Бердичеві, через страшний холод розкритикував зал засідань міської ради і попросив більше ніколи не збирати тут людей.

'Житомирський




Не врятували губернатора від замерзання і кілька десятків обігрівачів, включені за годину до приїзду чиновника, які не впоралися зі своєю роботою.

- Хороший зал, але він передбачений на травень місяць. Зробіть так, щоб більше ніколи не збирали на зібрання людей, які сидять тут бідні в пуховиках, - зажадав губернатор.

- Я думаю це наша проблема, - спробував виправдатися мер Бердичева Василь Мазур.

- Я сьогодні дзвоню голові комітету, кажу приїжджай, тут все організують з танцями з оркестром ... Я жартую, але взаємна повага має бути - шукайте якісь більш камерні комфортні зали. Там попрацюєте, поспілкуєтеся, щоб була можливість один з одним поговорити. Партійні ж квитки ніхто не відніме, - пожартував губернатор Житомирщини Сергій Рижук.

Слова про жарт не сильно вплинули на загальний настрій важливої події, наради ветеринарів. Іронія була мовчки сприйнята керівниками міста присутніми на заході.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!