Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Влада Житомира не змогла переконати депутатів у необхідності створення нового департаменту
 
14-02-2012, 17:41  Влада

Влада Житомира не змогла переконати депутатів у необхідності створення нового департаменту

 
Депутати не підтримали рішення про створення департаменту містобудування, архітектури та регулювання земельних відносин Житомирської міської ради.

Влада Житомира не змогла переконати депутатів у необхідності створення нового департаменту



На сесії Житомирської міськради 9 лютого це питання двічі ставилося на голосування. У перший раз лічильна комісія нарахувала 34 голоси «за» створення департаменту. Після цього депутат ВО «Батьківщина» Любов Цимбалюк попросила перерахувати присутніх в залі депутатів. Питання було повторно поставлене на голосування і набрало 30 голосів, для ухвалення рішення не вистачило 1 голосу (всього в Житомирській міськраді 60 депутатів).

За рекомендацією погоджувальної ради секретарю міськради Наталії Леонченко дано доручення «організувати виїзне навчання депутатів та фахівців міської ради у Вінницькій міськраді з метою вивчення досвіду з даного питання». За це рішення проголосували 40 депутатів.

Новий департамент повинен був стати правонаступником двох управлінь: містобудування, архітектури та дизайну міського середовища та управління регулювання земельних відносин. Також проект рішення передбачав створення у складі департаменту служби містобудівного кадастру, яка займатиметься збором, введенням, збереженням, систематизацією та видачею просторово-орієнтованих даних Житомирської міської ради

З трьох профільних комісій міськради проект рішення про створення департаменту підтримала тільки бюджетна комісія. Голова комісії та глава фракції Партії регіонів міської ради Василь Кучик впевнений, що на наступній сесії питання про створення департаменту буде підтримане.

«Це рішення необхідне сьогодні. Об'єднання питань землі та архітектури - це розумно. Депутати поїдуть в інші міста, вивчать досвід і на наступній сесії рішення буде прийнято », - сказав Кучик журналістам.

До речі, в кулуарах сесії говорили, що причиною неоднозначного ставлення депутатів до прийняття рішення є кандидатура майбутнього директора департаменту, але в сесійній залі прізвище майбутнього керівника архітектурно-земельного департаменту так і не була озвучена.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!