Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі чиновники незаконно продавали квартири в новобудові
 
14-03-2012, 17:52  Влада

У Житомирі чиновники незаконно продавали квартири в новобудові

 
Житомирська Прокуратура порушила кримінальну справу за фактом незаконної реалізації посадовими особами житомирського комунального підприємства, житлових квартир в одній з 9-ти поверхівок Житомира.

У Житомирі чиновники незаконно продавали квартири в новобудові



Як повідомили журналістам в прес-службі прокуратури Житомирської області, встановлено, що між комунальним підприємством, обласним міжгосподарським об'єднанням з капітального будівництва та Головним управлінням праці та соціального захисту населення Житомирської облдержадміністрації, укладено тристоронню угоду про пайову участь з капітального будівництва та фінансуванні житлового будинку.

Згідно з угодою, комунальне підприємство взяло зобов'язання побудувати і ввести в експлуатацію будинок до кінця 2005 року і передати більше 1087 квадратних метрів житла.

За умовами договору, Головне управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, перерахувало на рахунок підприємства понад 2, 9 млн. грн.

У 2008 році державною приймальною комісією 9-поверховий будинок прийнятий в експлуатацію.

З метою ухилення від передачі житлової площі Управлінню з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення чорнобильської катастрофи, посадові особи комунального підприємства, зловживаючи службовим становищем, реалізували це майно третім особам, заподіявши державі збитків на суму понад 2, 9 млн. грн.

Зараз по справі ведеться досудове слідство.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!