Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Сергій Рижук звернувся до чиновників: Давайте заробляти гроші, а не тирити їх у ближнього
 
16-03-2012, 07:21  Влада

Сергій Рижук звернувся до чиновників: Давайте заробляти гроші, а не тирити їх у ближнього

 
14 березня в Чуднові, Житомирської області, відбулася нарада з питання залучення та використання інвестиційних ресурсів в області.

'Сергій



Обговорюючи проблеми інвестиційної сфери регіону, голова Житомирської ОДА Сергій Рижук зазначив, що земельні відносини між інвесторами та головами сільських і селищних рад найчастіше породжують корупційні явища.

- Не думайте, що когось заарештують, а ви залишитеся з неправедними грішми. Не буде цього! - Звернувся губернатор до керівництва міст, районів, селищ і сіл.

Рижук розповів, що сьогодні зустрічався з керівниками правоохоронних органів і обговорював з ними проблему корупції серед чиновників.

- До мене через відповідні канали йдуть сигнали. Підтверджується, що нерідко на місцях затягують з оформленням земельних ділянок для бізнесу: і крутять, і каламутять, щоб здогадався цей бізнесмен, що чиновнику треба занести хабар. Не несіть, сигнал давайте. Якщо не хоче жити праведно, нехай сидить у в'язниці. Я не хочу нікому зла. Я не хочу, щоб сім'я ваша страждала. Але я застерігаю: не грайте з вогнем! Пожалійте себе і свою сім'ю. Вона значно дорожче, ніж тей незначний, нещасний хабар. Я застерігаю про це всіх, починаючи з обласного управління земельних ресурсів. Перший і останній раз публічно попереджаю, не лізьте в петлю! Досить. Закінчився цей час! Давайте заробляти гроші, а не тирити у ближнього. Це великий гріх, - закликав до праведного життя чиновників Сергій Рижук.

Рижук також повідомив, що всіх чиновників з липкими руками, які зараз знаходяться під слідством, він особисто попереджав. Але не послухалися - сидять в СІЗО.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!