Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирський губернатор Рижук вирішив розібратися з незаконними лісопилками
 
27-03-2012, 17:09  Влада

Житомирський губернатор Рижук вирішив розібратися з незаконними лісопилками

 
Робоча група на чолі з першим заступником начальника Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Василем Зарічним перевірятиме лісопилки.

'Житомирський



Губернатор Житомирської області Сергій Рижук підписав розпорядження про створення робочої групи для дослідження законності існування приватних лісопереробних підприємств. «З метою встановлення законності існування приватних лісопереробних цехів та пилорам, попередження розкрадань, незаконного придбання та вивезення деревини і лісопродукції», - йдеться в розпорядженні, текст якого опублікований на офіційному сайті.

Робоча група в квітні-травні 2012 року проведе перевірки для встановлення законності використання деревообробного обладнання, придбання деревини, знешкодження відходів, споживання електроенергії та дотримання Правил пожежної безпеки на об'єктах.

Районним державним адміністраціям рекомендовано запропонувати сільським, селищним, міським радам до 13 квітня провести на відповідних територіях облік приватних лісопереробних підприємств.

Про хід виконання даного розпорядження Житомирське обласне управління лісового та мисливського господарства має поінформувати обласну адміністрацію до 1 червня 2012

Контролювати виконання розпорядження буде заступник губернатора Микола Дейсан.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!