Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Влада Житомира відхрещується від землі на вулиці Ватутіна?
 
17-04-2012, 23:53  Влада

Влада Житомира відхрещується від землі на вулиці Ватутіна?

 
На сайті Житомирської міської ради з'явилася інформація про 10 гектарах землі на вулиці Ватутіна в Житомирі. Влада відхрещується від цієї території і каже, що наводити порядки там повинна Оліївська сільська рада або ж орендарі ТОВ «Олвіта-Буд».

'Влада



Актуальними сьогодні залишаються питання розмежування міських земель. Управління регулювання земельних відносин Житомирської міської ради планує проводити роботи з упорядкування кордонів міста. Під час робочої поїздки по місту з метою з'ясування проблемних питань та шляхів їх вирішення міський голова Володимир Дебой звернув увагу на невпорядковану неприбрану ділянку по вулиці Ватутіна, - повідомляється на сайті Житомирської міськради.

Як з'ясувалося, масиви земель, що безпосередньо прилягають до вул. Ватутіна, вул. Малинської та вул. Народницької і межують з територією Житомирського агротехнічного коледжу включені в межі с. Оліївка. Рішення про це було прийнято на сімнадцятій сесії Житомирської обласної ради четвертого скликання від 03.12.2004 року № 549 «Про зміни в адміністративно-територіальному устрої області».

У 2005 році рішенням Оліївської сільської ради Житомирського району земельну ділянку площею понад 10,0 га для багатоповерхового житлового будівництва в районі вул. Ватутіна передана ТОВ «Олвіта-Буд» в оренду. Згідно земельно-облікових даних земельна ділянка розташована за адміністративними межами міста Житомира на території с. Оліївка Житомирського району Житомирської області.

Хто буде доглядати за цією територією і нести за неї відповідальність? Формально - Оліївська сільська рада. Практично більшість житомирян і не здогадується, що це не міська територія і звичайно, звинувачує міську владу у всіх бідах на її упорядкування.

Тому сьогодні влада акцентує увагу на тому, що питання розмежування територій є також питанням відповідальності.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!