Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі серед депутатів спалахнули суперечки про необхідність перукаря в обласній раді
 
11-05-2012, 08:30  Влада

У Житомирі серед депутатів спалахнули суперечки про необхідність перукаря в обласній раді

 
У штатному розкладі Комунального закладу експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради серед водіїв, бухгалтерів і юристів значиться посада «перукар».

'У



Це штатний розклад зараз проходить розгляд у депутатських комісіях і вже викликало неабиякі суперечки серед депутатів саме через наявність у списку нікому невідомого перукаря.

Як виявилося, на красиві зачіски в обласній раді збираються витрачати більше 1 тис. грн. кожен місяць.

М'яко кажучи, депутати не дуже зраділи такій ініціативі, хоча - це не нововведення. З'ясувалося, що перукар працює в обласній раді вже кілька років. Красу наводять мабуть десь у підвалі, тому що ніхто не бачив перукаря за роботою.

Цікаво тільки те, що перукар в даному випадку - жіночий майстер. І його наявність, нібито, пояснюється невеликими зарплатами персоналу облради.

Скандальне питання про перукаря буде розглядатися вже на найближчій сесії облради (7 червня).

Враховуючи те, що в Житомирі є зарплати і трохи менше, ніж в апараті облради, деякі депутати вже запропонували зробити вхід до цього перукаря безкоштовним ще для кількох тисяч житомирян.

Нагадаємо, в березні 2012 року, в Житомирі з'явилася інформація про виділення на сесії облради півмільйона гривень на покупку квартири голові Житомирської обласної ради Йосипу Запаловському. Після розголосу в ЗМІ, Запаловський відмовився від квартири.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!