Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » 30 травня мер збере позачергову сесію Житомирської міськради, щоб освоїти 17 млн. грн
 
23-05-2012, 22:00  Влада

30 травня мер збере позачергову сесію Житомирської міськради, щоб освоїти 17 млн. грн

 
У Житомирі 30 травня пройде позачергова сесія міської ради на якій, візьмуть кошти державної субвенції на будівництво Музею природи і реконструкцію літньої естради в парку ім. Ю. Гагаріна.

'30



Про це повідомив мер Житомира Володимир Дебой 23 травня, під час засідання депутатської комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування Житомирської міськради.

"30 травня у нас відбудеться позачергова сесія міськради. Я прошу депутатів, щоб ми зібралися і прийняли нагальні питання, які будуть висунуті. Надійшли кошти державної субвенції на соціальні об'єкти - ... Це будівництво музею природи та реконструкція літньої естради. Нам необхідно якомога швидше прийняти рішення про прийняття цих коштів до міського бюджету ", - сказав Дебой.

Він зазначив, що на позачерговій сесії міськради будуть розглядатися наступні питання:

- Звіт про виконання міського бюджету за 1 квартал року 2012 року;

- Про внесення змін до рішення міської ради від 12.29.11 № 271 «Про міський бюджет на 2012»;

- Про надання в постійне користування земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою м. Житомир площа Замкова, 4 Житомирському обласному краєзнавчому музею Житомирської обласної ради

Також на розгляд позачергової сесії будуть внесення питання, проекти яких вже мають 20-денний термін з моменту опублікування на офіційному сайті мерії.

Володимир Дебой повідомив, що чергова сесія міської ради відбудеться 21 червня 2012 року.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!