Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Влада Житомира повинна виплатити 600 тис.грн. за незаконні звільнення
 
28-06-2012, 01:18  Влада

Влада Житомира повинна виплатити 600 тис.грн. за незаконні звільнення

 
Влада Житомира повинна виплатити більше 600 тисяч гривень з міського бюджету за незаконні звільнення.

'Влада



Про це перший заступник мера Галина Семенець повідомила під час засідання бюджетної комісії Житомирської міськради.

«Я думаю, що Віра Тимофіївна (Шелудчено) абсолютно законно звільняла Васильченко, що вона абсолютно законно оголошувала дві догани і звільняла Головатенко. Я думаю, що вона абсолютно законно звільняла Майю Кирилову. Але разом з тим, на плечі міського бюджету сумарно лягла виплата більше 600 000 за час вимушеного прогулу », - поінформувала Семенець, після чого заявила про відсутність законності і справедливості в державі Україні.

Нинішня влада Житомира намагається боротися з цим, укладаючи з керівниками комунальних підприємств «короткострокові» контракти. Про це журналістам сказав мер Житомира Володимир Дебой після сесії міськради 26 червня.

За словами Дебоя, з керівниками комунальних підприємств спочатку укладається контракт на три місяці, потім на півроку, потім на рік . «Щоб не було у нас, як у попередників, коли людину звільняли за статтею, а потім ми з бюджету компенсували тисяч 200-300 . Дана форма контракту дуже дієва, дисциплінує керівників. Навіть були випадки, коли людина, допрацювавши термін контракту, самокритично говорила «я не тягну» ... Мова не йде про те, щоб людині не дати можливість працювати, а мова йде про те, щоб була можливість юридично грамотно зупинити дію контракту », - сказав Дебой.

Мер розповів що Васильченко (був заступником мера) було виплачено близько 200 тис.грн, Кондратюку (керівник орендного підприємства «Житомиртеплокомуненерго») - близько 30 тис.грн. Обидва керівники були звільнені при попередньому мерові Вірі Шелудченко.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!