Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Комсомолець Олександр Присяжнюк з Житомира став наймолодшим депутатом Верховної Ради
 
12-11-2012, 21:25  Влада

Комсомолець Олександр Присяжнюк з Житомира став наймолодшим депутатом Верховної Ради

 
Молодий комсомолець з Житомира Олександр Присяжнюк став одним з наймолодших депутатів Верховної Ради.

'Комсомолець


26-річний Присяжнюк під п'ятим номером у списку партії КПУ впевнено проходить до парламенту.

- Я з простої сім'ї. Виходець із села. За фахом - гірський інженер, працював два роки на кар'єрі. Про умови та життя робітничого класу знаю не з чуток. За шість років пройшов всі «щаблі» в комсомолі - від секретаря «первинки» в інституті до першого секретаря ЦК. - Розповідає про себе Олександр Присяжнюк.

Цікаво що п'ятий номер комуністичного списку Олександр Присяжнюк за минулий рік заробив аж 1360 грн. При цьому дружина кандидата в нардепи не принесла в сімейний бюджет ні копійки. Яким чином подружжю Присяжнюк вдалося вижити - таємниця за сімома печатками. У п'ятого номера списку КПУ немає ні будинку, ні квартири. У дружини Олександра Присяжнюка, якщо вірити декларації цього кандидата, також немає даху над головою. Дружина комуніста володіє лише земельною ділянкою загальною площею 450 кв. м. Автомобілів у сімейства Присяжнюк також немає, як, втім, і банківських заощаджень. Напевно, при комуністах так зможе жити кожен.

Олександр Андрійович Присяжнюк народився 1 лютого 1986 року в місті Житомирі. У 2003 році закінчив Ясногородську загальноосвітню школу Романівського району Житомирської області. У 2008 році закінчив Житомирський державний технологічний університет, за спеціальністю «магістр гірничої справи», гірничий інженер.

Трудову діяльність розпочав у 2008 році робітником-полірувальником на ТОВ «Кристал» (Житомир). У 2008-10гг. працював за фахом гірським інженером на Плісецька гранітному кар'єрі (Київська обл.).

Комсомольську діяльність розпочав студентом першого курсу в 2003 році. Був секретарем первинки, першим секретарем Житомирського міськкому, обкому ЛКСМУ. З грудня 2009 року - перший секретар ЦК ЛКСМ України. Депутат Житомирської обласної ради (2010).
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!