Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Перед виборами Рижук обіцяв Житомирському ТТУ 5 млн.грн., Тепер обласна влада дає лише 1,8 млн.
 
21-11-2012, 00:49  Влада

Перед виборами Рижук обіцяв Житомирському ТТУ 5 млн.грн., Тепер обласна влада дає лише 1,8 млн.

 
Житомирському трамвайно-тролейбусному управлінню не вистачає 5 мільйонів гривень на виплату зарплати до кінця 2012 року.

'Перед


Про це мер Житомира Володимир Дебой повідомив на засіданні міськвиконкому 20 листопада.

«Не вистачає грошей, близько 5 мільйонів нам сьогодні, при тому, що ми заощадили величезну кількість грошей, близько 10 мільйонів ми заробили і заощадили. Але 5000000 необхідно, щоб закрити рік і виплатити людям зарплату. Ці кошти в область надійшли, але, на жаль, на пільгові перевезення всіх жителів області. І сьогодні ТТУ виділено 1 млн. 800 тис.грн., Але ми сподіваємося, що ще додатково буде виділено 2 млн. 200 тис.грн., Щоб отримати хоча б 4 мільйони. Решта - залік по електроенергії, тобто електроенергію можна буде закрити шляхом заліку, а виручку - 1 мільйон, ми направимо на погашення боргу по зарплаті », - сказав Дебой.

Мер сподівається, що депутати обласної ради підтримають пропозицію про виділення ТТУ еже 2,2 млн.грн. на сесії 22 листопада.

«Ми провели минулого тижня нараду в обласній державній адміністрації за участю працівників і профспілок трамвайно-тролейбусного управління, довели свою правоту, з нами погодилися і тепер чекаємо результат», - повідомив Володимир Дебой.

У той же час, депутат обласної ради та член міськвиконкому Віталій Француз зауважив, що 16 листопада на бюджетній комісії, яка розглядала питання виділення грошей за перевезення пасажирів пільгових категорій, не влада, а депутати-опозиціонери пропонували виділити ЖТТУ більше грошей.

«Комісія облради розглядала це питання і Ганна Григорівна (Ємченко, начальник фінуправління облдержадміністрації) не підтримала пропозицію Геннадія Зубка і наших депутатів - від фракцій« Батьківщина »і« Фронт змін ». Бюджетна комісія рішення не прийняла і Ємченко сказала: «Ну й добре, на сесії приймемо як є». Потрібно, щоб на комісії був присутній хтось із міськвиконкому, коли розглядають питання міста », - сказав Віталій Француз.

Дебой ще раз нагадав, що на засіданні робочої групи в облдержадміністрації, де була присутня і Ганна Ємченко, керівники області пообіцяли, що буде переглянуто розмір субвенції, яка виділяється ЖТТУ.

«Потрібно зробити звернення до обласної влади від міськвиконкому по ТТУ і це буде для них підставою ще раз повернутися до цього питання і прийняти те рішення, яке ми чекали. Ми ж всі чудово розуміємо, що 5 мільйонів виділялося для ТТУ », - запропонував заступник мера Микола Боровець.

Депутат облради Віталій Француз цю пропозицію підтримав.

«На бюджетній комісії говорили про засідання робочої групи, що борги ТТУ за вересень погашені і ніякого боргу розміром більше 4 мільйонів немає», - зауважив Француз.

Члени міськвиконкому прийняли рішення підготувати звернення на облдержадміністрацію та облраду про виділення необхідних грошей ТТУ.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!