Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мер Житомира: Леонченко - сильний секретар міськради, кандидатури на її місце поки немає
 
24-11-2012, 20:53  Влада

Мер Житомира: Леонченко - сильний секретар міськради, кандидатури на її місце поки немає

 
29 листопада, на другому пленарному засіданні сесії Житомирської міськради мер Володимир Дебой запропонує депутатам кандидатуру секретаря міськради.

Мер Житомира: Леонченко - сильний секретар міськради, кандидатури на її місце поки немає


23 листопада депутати Житомирської міськради витратили пленарне засідання на зняття секретаря міськради Наталії Леонченко та з 38 питань порядку денного розглянули тільки три. Мер оголосив перерву в роботі сесії до четверга, 29 листопада.

Після сесії Володимир Дебой прокоментував журналістам відставку секретаря міськради.

«Мені щиро шкода, що рішення назріло саме таким революційним шляхом. І конкретних, мотивованих підстав для відставки секретаря ніхто не висував. Я не говорю про якісь образи, але якісь людські, ділові претензії могли б бути. Можливо навпаки - сильний секретар, робота єдиної команди бентежила деяких людей, які стали ініціаторами цього процесу. Я розумію, що хтось думає, що секретар міськради - це легка робота, але це дуже відповідальна робота, серйозне навантаження », - сказав Володимир Дебой і зауважив, що така « чехарда в кадрах» не сприяє стабільній роботі ради та виконкому.

Рішення, яке влаштує всіх, мер сподівається знайти до наступного пленарного засідання сесії міськради.

«Я сподіваюся, що ми разом з депутатами знайдемо якісно нове рішення, яке задовольнить депутатський корпус, і це буде моя кандидатура, яку я внесу на розгляд депутатам, вона буде затверджена і об'єднає всіх депутатів для конструктивної роботи», - підкреслив Дебой.

Мер Житомира зазначив, що кандидатури на посаду секретаря міськради у нього поки немає.

«Ми будемо проводити консультації з представниками політичних сил, керівниками фракцій, лідерами депутатських груп і знайдемо ту кандидатуру, яка могла б бути консолідуючою. Знаєте, на «живе» місце я ніколи не планую кадри, це не по-людськи і це не правильно. Сьогодні, коли рішення прийнято, ми будемо проводити консультації. Якщо буде знайдена така компромісна спільна кандидатура, ми, безумовно, будемо її підтримувати і будемо спільно працювати далі. Прізвищ я не називаю, тому що їх дійсно немає », - сказав Дебой.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!