Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Дебой може запропонувати екс-секретарю міськради Леонченко посаду заступника мера Житомира
 
24-11-2012, 21:33  Влада

Дебой може запропонувати екс-секретарю міськради Леонченко посаду заступника мера Житомира

 
Екс-секретарю міськради Наталії Леонченко мер Житомира Володимир Дебой запропонує посаду в міськраді.

'Дебой


Про це мер повідомив 23 листопада, після закінчення першого планарного засідання сесії міськради.

«Наталія Леонченко не буде безробітною, ми запропонуємо їй роботу в міськраді і, я думаю, що її кандидатура буде підтримана депутатами. За секретарем міськради зберігається її попереднє місце роботи, але я думаю, що Наталія Петрівна буде і погодиться працювати в міськраді », - сказав Володимир Дебой.

Нагадаємо, що тільки посади заступників мера узгоджуються з депутатами міськради.

Депутат Житомирської міськради (фракція «Фронт змін») Олександр Рабинович не може уявити Наталію Леонченко заступником мера з питань житлово-комунального господарства.

«Це право мера - пропонувати Леонченко ту чи іншу посаду, коли він запропонує їй посаду заступника мера - тоді ми будемо це питання обговорювати. Я абсолютно нічого проти депутата Леонченко не маю, я маю проти секретаря міськради Леонченко. Я не бачу Наталію Петрівну на посаді зама по ЖКГ, іншу посаду, яку запропонує Володимир Михайлович - ми будемо розглядати », - сказав Олександр Рабинович.

Як повідомлялось, 23 листопада на сесії міськради депутати проголосували за дострокове припинення повноважень секретаря міськради Наталії Леонченко.

Леонченко була обрана на посаду секретаря міськради на сесії 18 листопада 2010 таємним голосуванням. Член Партії регіонів Наталія Леонченко була єдиним кандидатом на цю посаду і за її обрання проголосували 33 депутати з 60.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!