Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Меру Житомира не підвищили ранг, але двотижнева сесія міськради завершила свою роботу
 
7-12-2012, 20:54  Влада

Меру Житомира не підвищили ранг, але двотижнева сесія міськради завершила свою роботу

 
7 грудня, в День місцевого самоврядування, вісімнадцята сесія Житомирської міськради змогла закінчити розгляд питань порядку денного і завершити свою роботу.

'Меру


З 40 питань порядку денного третього пленарного засідання для розгляду на наступній сесії були відкладені три питання: про внесення змін до Програми створення та розробки містобудівної документації міста; про внесення змін до рішення міськради щодо підрозділу управління архітектури, про присвоєння чергового рангу Дебою В.М. І якщо перші два питання були перенесені на наступну сесію за ініціативою депутатів, то питання про присвоєння чергового рангу посадовій особі місцевого самоврядування зняти з порядку денного запропонував сам Володимир Дебой.

«Є моя пропозиція перенести це питання на наступну сесію», - сказав мер Житомира.

40 депутатів із 43, присутніх у сесійній залі, цю пропозицію підтримали (всього у Житомирській міськраді 60 депутатів).

Після розгляду всіх питань порядку денного мер не стримався.

«Я оголошую нашу сесію вісімнадцяту, слава Богу, закритою», - сказав Дебой.

Питання обрання секретаря будуть розглядати на наступній сесії міськради, яка має відбутися до нового року. Якщо депутати не підтримають кандидатуру, яку повинен запропонувати мер, то, за законом, на наступній сесії більшість депутатів може запропонувати свого кандидата.

Після закінчення 18-ї сесії сторонніх попросили залишити залу, а депутати Житомирської міськради залишилися святкувати День місцевого самоврядування.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!