Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Володимир Литвин приїхав сьогодні в Житомир святкувати День місцевого самоврядування
 
8-12-2012, 00:32  Влада

Володимир Литвин приїхав сьогодні в Житомир святкувати День місцевого самоврядування

 
Сьогодні 7 грудня Володимир Литвин приїхав святкувати День місцевого самоврядування в Житомир. Перед урочистостями в обласному драмтеатрі, спікер колишньої Верховної Ради відповів на запитання журналістів.

'Володимир


Литвин вважає, що органи місцевого самоврядування в Україні далекі від того, щоб бути дійсно самоврядними.

«Органи самоврядування далекі від того, щоб бути дійсно самоврядними органами, навіть існує такий жарт, що це не самоврядування, а « виживання » або «самопорятунок». Але Житомирщина в цьому плані відрізняється в позитивну сторону, оскільки тут немає з'ясування стосунків, немає протистоянь. Це дозволяє консолідувати людей, вирішувати питання спільними зусиллями», - сказав Литвин.

Спікер минулого Верховної Ради зазначив, що одинадцятитисячний депутатський корпус Житомирської області та понад 6,5 тисяч рад не загубилися на українському тлі.

«Я аналізую рішення, що приймаються на рівні обласних рад, і там, де не можуть знайти, чим зайнятися, вони, як правило, займаються політикою. А у нас політикою займаються всі, в центрі і на місцях, і від цього є багато проблем», - зазначив Литвин.

Крім того, журналісти попросили нинішнього спікера Верховної Ради прокоментувати інформацію про те, що якщо його не переоберуть головою парламенту, то він може очолити якийсь комітет у майбутній Раді.

«Якщо я очолював Верховну Раду двічі і після цього йти очолювати комітет, я думаю, що з точки зору логіки це буде абсолютно незрозуміло. Тому у мене плани одні - працювати в комітеті з питань освіти і науки. Але оскільки йде боротьба за комітети, то я ще місяць тому заявив, що не потрібно брати до уваги мою скромну персону, я буду рядовим членом комітету. Я користуюся таким хорошим афоризмом, який звучить так: «Все буде добре, навіть якщо все буде інакше», - сказав Володимир Литвин.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!