Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Леонченко подала позов до суду на Житомирську міськраду і заблокувала питання обрання нового секретаря
 
12-12-2012, 21:33  Влада

Леонченко подала позов до суду на Житомирську міськраду і заблокувала питання обрання нового секретаря

 
Екс-секретар Житомирської міськради 11 грудня подала позов до суду, в якому вимагає скасувати рішення про її відставку з посади секретаря міської ради.

Леонченко подала позов до суду на Житомирську міськраду і заблокувала питання обрання нового секретаря


Про це сама Наталія Леонченко повідомила в телефонній розмові.
«Учора, 11 грудня, я подала позов в Королівський районний суд. Позов до Житомирської міськради на прийняте рішення про мою відставку з посади секретаря. Я уважно вивчила всі матеріали (сесії) і побачила, що окрім політичного підтексту в цьому питанні нічого немає. Але є багато порушень законодавства та регламенту роботи міської ради », - сказала Леонченко.

За словами Наталії Леонченко, судовий розгляд не завадить депутатам ухвалювати рішення, необхідні для нормальної життєдіяльності міста, а посада секретаря тимчасово буде вакантною.
«Питання про обрання секретаря Житомирської міськради буде заблоковано до ухвалення рішення суду. Якщо за час судового розгляду депутати оберуть нового секретаря, а потім суд відновить мене на посаді, то виникне правова колізія. Я хочу, щоб і у депутатів, і у мера був час подумати », - пояснила Наталія Леонченко.
Нагадаємо, що тиждень тому мер Житомира Володимир Дебой заявляв, що екс-секретар не буде звертатися до суду, щоб не блокувати роботу міської ради.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!