Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На закордонні поїздки на виставки та ярмарки чиновники ОДА витратять 800 тисяч гривень
 
25-12-2012, 21:30  Влада

На закордонні поїздки на виставки та ярмарки чиновники ОДА витратять 800 тисяч гривень

 
Понад 800 тисяч гривень піде на те, щоб чиновники Житомирської обласної адміністрації в наступному році відвідали спеціалізовані виставки та ярмарки за кордоном і в Україні.

'На


Такі витрати з обласного бюджету передбачені в 2013 році.

Чиновники планують за бюджетні гроші відвідати Йорданію, Туреччину, Латвію, Ірландію, Росію та інші країни світу. У закордонних поїздках вони планують презентувати економічний та інвестиційний потенціал Житомирської області.

Депутати від опозиції в обласній раді переконані, що спочатку чиновники повинні відзвітувати про результати поїздок в 2012 році, а потім планувати бюджет на 2013-й рік, інакше це схоже на чиновницький туризм.

- У минулому році ми мали 40% збиткових підприємств в області, цього року в планах влади вже 57% збиткових підприємств. Можливо, ті гроші, які чиновники хочуть викинути на свої поїздки, краще дійсно направити на розвиток економіки? Ми переконані, багатьом галузям цих 800 тисяч не вистачає. На сесію ми вносили багато пропозицій, втім їх відкидали провладні депутати. Сьогодні ми маємо бюджет, в якому є багато непотрібних і неефективних витрат, - говорить «фронтовик» Сергій Сухомлин.

Депутат пропонує чиновникам відзвітувати перед депутатами, який результат отримала Житомирська область від поїздок чиновників за кордон у 2012 році.

Нагадаємо, раніше більшість депутатів погодилося виділити майже 500 тисяч гривень на пам'ятник колишньому радянському чиновнику Кременицькому, а також близько 500 тисяч на нову бюрократичну структуру Контактний центр, функції якого на сьогодні депутатам незрозумілі.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!