Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирський губернатор Рижук перед днем народження ігнорує публічні заходи
 
15-01-2013, 22:54  Влада

Житомирський губернатор Рижук перед днем народження ігнорує публічні заходи

 
За два тижні нового року Житомирський губернатор Сергій Рижук не був присутній на жодному публічному заході.

Житомирський губернатор Рижук перед днем народження ігнорує публічні заходи



На офіційному сайті облдержадміністрації з початку 2013 року немає інформацій про участь губернатора Рижука у публічних заходах, які проходили в Житомирі.

9 січня без Сергія Рижука відбулася «губернаторська ялинка» в обласному театрі, 11 січня засідання комісії з питань зарплатних боргів проводив заступник Ярослав Долгих, 12 січня квіти до пам'ятника Сергію Корольову в честь дня народження знаменитого земляка покладав заступник Віктор Балюрко, 14 січня біля монумента Слави на заходах з нагоди річниці визволення області від фашистів був присутній перший заступник Микола Олещенко.

Джерела повідомляють, що губернатор Житомирської області не у відпустці, майже кожен день його бачать на робочому місці. З чим пов'язано таке ігнорування публічних заходів - не відомо.

Нагадаємо, що через кілька днів у Сергія Рижука день народження - 20 січня «двічі» губернатору Житомирської області виповниться 63 роки.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!