Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирська міська рада запрошує всіх бажаючих завітати на День відкритих дверей
 
4-12-2015, 16:05  Влада

Житомирська міська рада запрошує всіх бажаючих завітати на День відкритих дверей

 
Житомирська міська рада запрошує всіх бажаючих завітати на День відкритих дверей

Прес-служба міськради повідомляє, що 7 грудня, у День місцевого самоврядування, у Житомирській міській раді відбудеться День відкритих дверей. Усі двері кабінетів посадовців будуть відкриті для відвідувачів з 9.00 год. Без попереднього запису можна зайти у будь-яке управління, будь-який кабінет міської ради і познайомитися із роботою посадових осіб органів місцевого самоврядування, отримати консультацію чи допомогу.

10.00 – 18.00 год. - віртуальна екскурсійна програма історичними місцями рідного Житомира та приміщенням міської ради.

16.00 год. - засідання «молодіжного виконкому» (прес-центр міської ради), де діти виступатимуть з власними пропозиціями до міського голови щодо розвитку міста Житомира.

На І та ІІ поверхах встановлені екрани, розміщено виставку тематичних творів про місто Житомир та фотовиставку органів самоврядування навчальних закладів міста. Майстри народних художніх промислів встановлюють експозицію з дідухів. На І поверсі та біля сесійної зали розміщено виставку майстрів народних художніх промислів, забезпечено організацію та проведення майстер-класів з петриківського розпису, виготовлення ляльки-мотанки, орігамі, новорічних прикрас та інше.

На головних сходах дівчата в українському зимовому вбранні запрошують всіх бажаючих завітати до приміщення міської ради. На вході до міської ради мешканців міста вітатиме струнний академічний ансамбль скрипалів викладачів музичної школи №5.

В сесійній залі міської ради концертну програму забезпечує хор учнів старших класів музичної школи № 5, переможець Міжнародного конкурсу «Хорус-інсайт» (Італія, Рим) та народний аматорський естрадний ансамбль викладачів «Лайф-мюзік-бенд».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!